Te koop: Fijnstof meting t.b.v. biomassaketels

DEOP "Duurzame Energie Opwekking Projecten"

DEOP verzorgt Inspecties en keuringen van Stookinstallaties Vraag gratis een offerte aan.

Kleuringen en onderhoud:
Een stookinstallatie moet voldoen aan het Activiteitenbesluit. In het Activiteitenbesluit zijn voorschriften opgenomen voor keuringen en onderhoud van kleine en middelgrote stookinstallaties.

Doel:
De periodieke keuring zorgt voor veilig functioneren, optimale verbanding en het energiezuinig functioneren. De risico's op luchtverontreiniging (CO, NOx, SO2, fijnstof en CxHx), explosiegevaar en energieverspilling verminderen. Een keuring omvat mede het systeem voor de toevoer van brandstof en verbrandingslucht en de afvoer van verbrandingsgassen en de afstelling voor verbranding.
SCIOS
De keuring wordt uitgevoerd door een bedrijf dat beschikt over een SCIOS-certificaat. (Stichting Certificatie Inspectie Onderhoud Stookinstallaties). Het certificaat geeft de seskundigheid van het bedrijf en werknemers aan.
Keuringsfrequentie:
Brandstof Nominaal vermogen keuring
Gas > 100 kW een maal per vier jaar
Vast/vloeistof 20-100 kW een maal per vier jaar
Vast/vloeistof > 100 kw een maal per twee jaar

EBI
De EBI (eerste bijzondere inspectie) bestaat uit een controle of een geplaatste toestel, inclusief verbrandgsgasafvoervoorziening en brandstoftoevoerleiding, zodanig is opgesteld en ingeregeld volgens de voorschriften van de leverancier en volgens de geldende veiligheids- en milieueisen.

PI
De PI (Piriodieke inspectie) bestaat uit het controleren of de geplaatste toestel, die reedst een EBI heeft ondergaan na 2 of 4 jaar nog altijd aan de gestelde eisen voldoet.

Fijnstof
Een van de belangrijkst toets criteria voor biomassa ketels is de fijnstof meting. Deze fijnstofmeting zal door een SCIOS gecertificeerde medewerker worden uitgevoerd.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Fijnstof meting t.b.v.  biomassaketels

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:13-03-2014 om 15:20u
Door:DEOP
Bekeken door: 1845 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Foxhol
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.